Dveře

Protipožární a protikouřové uzávěry

Po desetiletí rozvíjela společnost Hörmann svůj program protipožární ochrany k dnešní kompletní nabídce. Od plně prosklených prvků trubkového rámu kouřotěsných dveří a dveří T30 a T90 z oceli a hliníku, přes ocelové protipožární dveře lícující s plochou až po robustní dveře z oceli a ušlechtilé oceli Jeden partner pro všechno - pro bezpečné plánování ve stavbě objektů.

dv1

 

Víceúčelové dveře

Tyto stavební prvky jsou díky dobré kvalitě materiálu a precizní výrobě obzvlášť odolné a funkčně bezpečné. Proto se používají jako ocelové dveře všude tam, kde jsou požadovány robustní dveřní prvky. V rodinných i bytových domech stejně jako v průmyslu, obchodě a živnostech, ve veřejných stavbách a v zemědělství.

dv2

 

Vnitřní dveře

Společnost Hörmann vám nabízí dveře pro všechny části domu, z oceli, kombinace oceli se dřevem a hliníku, vše od jednoho výrobce. Tento program přesvědčuje vysokou kvalitou, barevným ztvárněním a mnoha variantami výbavy, a také atraktivním poměrem cena/výkon.

dv3

 

Bezpečnostní dveře

Již po desetiletí vyrábí Hörmann odzkoušené bezpečnostní dveře, které doporučují bezpečnostní odborníci, pojišťovny i policie. Pro stavebníky nových staveb i modernizací doporučujeme cenově výhodné bezpečnostní dveře KSi 40. Jsou vhodné nejen pro vchod do sklepa, nýbrž i pro vedlejší budovy a zadní vchod do garáže. Ke garážovým vratům Hörmann chráněným proti vloupání se jistě nejlépe hodí bezpečnostní dveře Hörmann.
Pro ještě vyšší bezpečnost doporučujeme ocelové dveře E-45 a E-55. Těmi jsou zabezpečeny proti vloupání i citlivé oblasti živností a průmyslu (WK2 a WK 4). Tyto dveře dodáváme i s vícenásobnou funkcí pro ochranu před kouřem, požárem a hlukem.

dv4

 

Vedlejší garážové dveře

Je prostě působivější, když celý vzhled domu vyzařuje harmonii. Od společnosti Hörmann proto dostanete k vratům i vedlejší garážové dveře stejného vzhledu.

Vedlejší dveře jsou vždy velmi praktické, potřebujete-li z garáže rychle vyzvednout různé věci, aniž byste chtěli otvírat vrata. Nebo je vaše druhé auto kvůli krátkému vjezdu do garáže zaparkováno přímo před vraty a přístup k vratům je zablokován.

dv5